Fashion Brunch @ Central

By

.

Terveiset viime lauantain Muotia ja Brunssia @ Central! Tässä kuvia ja tunnelmia meidän catwalk lookeista, olkaa hyvä. Tervetuloa inspiroitumaan syksyn ja talven muodista ja löytämään kauneimmat asut ja asusteet liikkeeseen ja verkkokauppaan!

Hälsningar från Modebrunch @ Central förra lördag! Här finns bilderna av våra looks från catwalken, varsågod. Välkommen in och bli inspirerad av höstens vackraste kläder och accessoarer både i butiken och webbutiken!

Hiukset ja meikki I Hår och smink Susanna Långnabba

Silmä- ja aurinkolasit I Sol – och glasögon Iris Optikko-Optiker

Koreografia I Koreografi Katriina Koskiniemi-Väisänen

Kuvat I Bilder Tuulanneli

Busnel & Flattered

By Malene Birger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *