The New Walking Street Opening

By

.

Terveiset viime perjantain uuden Kävelykadun avajaisista! Vihdoinkin uusi upea katu on valmis ja saimme mahdollisuuden järjestää siinä jälleen pitkän tauon jälkeen muotinäytöksen. Tässä kuvia ja tunnelmia meidän catwalk lookeista! Tervetuloa inspiroitumaan joulun ja uudenvuoden trendeistä ja löytämään kauneimmat joululahjat sinulle ja hänelle kauniisti paketoituna sekä liikkeessä että verkkokaupassa!

<3, Carola & Karisma Crew

Hälsningar från öppningen av den nya Gågatan förra fredagen! Äntligen är den nya fina gatan klar och efter en lång paus fick vi möjligheten att ordna en modeshow där. Nedan kommer bilder från den stämningsfulla catwalken! Välkommen in och inspireras av julen och nyårets trender, samt att hitta de vackraste julklapparna, fint inslagna, till både dig och dina nära, i både butik och online!

<3, Carola & Karisma Crew

Hiukset I Hår Glo & Manner

Silmä- ja aurinkolasit I Sol – och glasögon Iris Optikko-Optiker

Koreografia I Koreografi Katriina Koskiniemi-Väisänen

Kuvat l Bilder Tuulanneli

BUSNEL

WE Norwegians

BUSNEL

We NoRWEGIANS

BUSNEL

BY MALENE BIRGER

ALMADA LABEL & DAGMAR

BY Malene BiRGER

Kiitos ja tervetuloa! I Tack och välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *