Fashion Show & Cocktail

By

.

Terveiset meidän perinteisestä Fashion Show & Cocktail illasta! Illan kuvat Catwalkilta by Tuulanneli tässä alla (tuotetiedot päivittyvät @ Instagram ja FB), olkaa hyvä ja nauttikaa. Hiukset Day to Dayn käsialaa, meikit Anna Backman, silmä- ja aurinkolasit Iris Optikko, kukat Wasaflorist, koreografia Katriina Koskiniemi-Väisänen, ihana musiikki by Kukka-Maria Kallio, kiitos kaikille yhteistyökumppanielle kun olitte mukana! Toivottavasti insipiroidutte ja löydätte ideoita syksyn ja talven pukeutumiseen!

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi myymäläämme tai verkkokauppaan <3

Hälsningar från vår traditionella Fashion Show & Cocktail visning! Kvällens bilder från Catwalk by Tuulanneli här under (produktinformation uppdateras på Instagram & FB), varsågod och njut! Frisyrer by Day to Day, make up av Anna Backman, glas- och solglasögon Iris Optiker, blommor Wasaflorist, koreografi Katriina Koskiniemi-Väisänen, den underbara musiken by Kukka-Maria Kallio, tack för er alla samarbetspartners för att ni var med! Hoppas ni blir inspirerade och hittar idér till höstens och vinters klädsel!

Du är varmt välkommen och bli betjänad in i butiken eller webbshoppen <3

Kram, Carola & Karisma Crew

BUSNEL

ALMADA LABEL

FILIPPA K

OSCAR JACOBSON

HOUSE OF DAGMAR

OSCAR JACOBSON

WE NORWEGIAN

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

OSCAR JACOBSON

BY MALENE BIRGER

TIGER OF SWEDEN

BY MALINA

Kiitos – Tack <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *