Sunday Brunch

By

.

Terveiset viime sunnuntain tunnelmalliselta brunssilta ja muotinäytöksestä @ Pharmacy House. Tässä kuvia ja tunnelmia catwalkilta, kiitos Tuulanneli kauniista kuvista! Kiitos Soropitimistit Vaasa kun saimme olla mukana tapahtumassanne ja Pharmacy House kauniista ympäristöstä ja tunnelman luomisesta, vahva suositus vierailulle tähän ihanaan kahvilaan Hovioikeudenpuistikolla! Kuvien upeat taulut by Sara Lang Art.

Tervetuloa löytämään syksyn kauneimmat asut ja asusteet, liikkeeseen ja verkkokauppaan! Kuvien tuote infoista linkit suoraan verkkokauppaan.

<3, Carola & Karisma Crew

Hälsningar från förra söndags mysiga brunch och modevisnigen @ Pharmacy House. Här finns bilderna från Catwalk looks, tack Tuulanneli för de vackra bilderna! Tack Soroptimister Vasa att vi fick vara med på er event och Pharmacy Cafe för den fina atmosfären och stämmningen ni skapade, vi rekommenderar varmt den underbara cafén på Hovrättsespnaladen! De underbara tavlor på bilderna by Sara Lang Art.

Välkommen in och hitta höstens nya kollektioner, kläder och accessoarer. I butiken och på webbshoppen! Från bildernas produkt information länk direkt till webbutiken!

<3, Carola & Karisma Crew

BUSNEL

HOUSE OF DAGMAR & FILIPPA K

DAY BIRGER ET MiKKELSEN

BY MALENE BIRGER

Päivä jatkui upealla konsertilla Vaasan Kaupungintalolla, ihana päivä! Kiitos kaikille!

Dagen fortsatt med en underbar konsert på Vasa Stadshus, vilken underbar dag! Tack alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *