FASHION BRUNCH 24.9.2022

By

.

Terveiset viime lauantain Muotia ja Brunssia @ Brasserie & Bar Fondis! Tässä kuvia ja tunnelmia meidän catwalk lookeista, kiitos Tuulanneli kauniista kuvista! Tervetuloa inspiroitumaan syksyn ja talven muodista ja löytämään kauneimmat asut ja asusteet liikkeeseen ja verkkokauppaan!

<3, Carola & Karisma Crew

Hälsningar från Modebrunch @ Brasserie & Bar Fondis! förra lördag! Här finns bilderna av våra looks från catwalken, tack Tuulanneli för de vackra bilderna! Välkommen in och bli inspirerad av höstens vackraste kläder och accessoarer både i butiken och webbutiken!

<3, Carola & Karisma Crew

Hiukset I Hår Day to Day

Silmä- ja aurinkolasit I Sol – och glasögon Iris Optikko-Optiker

Koreografia I Koreografi Katriina Koskiniemi-Väisänen

BUSNEL

BY MALENE BIRGER

Kiitos! Seuraava Muotia ja Brunssia lauantaina 12.11. Tervetuloa!

Tack! Följande Modebrunch lördag 12.11. Välkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *