Fashion Brunch 21.5.2022

By

.

Terveiset viime lauantain Muotia ja Brunssia @ Brasserie & Bar Fondis! Tässä kuvia ja tunnelmia meidän catwalk lookeista, kiitos Tuulanneli kauniista kuvista! Tervetuloa inspiroitumaan kevään ja kesän muodista ja löytämään kauneimmat asut ja asusteet liikkeeseen ja verkkokauppaan! Kuvien tuoteinfoista linkit suoraan verkkokauppaan.

<3, Carola & Karisma Crew

Hälsningar från Modebrunch @ Brasserie & Bar Fondis! förra lördag! Här finns bilderna av våra looks från catwalken, tack Tuulanneli för de vackra bilderna! Välkommen in och bli inspirerad av vårens och sommarens vackraste kläder och accessoarer både i butiken och webbutiken! Från bildernas produkt information länk direkt till webbutiken!

<3, Carola & Karisma Crew

Hiukset I Hår Day to Day

Silmä- ja aurinkolasit I Sol – och glasögon Iris Optikko-Optiker

Koreografia I Koreografi Katriina Koskiniemi-Väisänen

House of Dagmar & Le Scarf

By Malina & ATP Atelier

Kiitos – Tack <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *