Christmas Party

By

.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme meidän henkilökunnan viime torstain joulujuhlien etkoille. Mikä ihana ilta ja tunnelma, Tuulanneli tallensi tämän ihanan illan upein kuvin, kiitos! Kaikki kuvien tuotteet, vaatteet, kengät ja asusteet meiltä Karismasta. Tervetuloa löytämään vielä koko ensi viikon ma-to klo 10-18, meidän myymälään tai verkkokauppaan karismvaasa.fi, joulun halutuimmat lahjat! Posti ei välttämättä enää ehdi tuoda tuotteita kotiin, mutta voimme tuoda lahjat kotiovellesi 10 km Vaasan alueella.

Välkommen och njut med oss till vår julfest för personalen förra torsdag. Vilken underbar kväll och stämning, tack för alla som vad med. Tuulanneli sparade denna underbara kvällen med sina härliga bilder, tack! Alla produkter på bilder, kläder, skor och accessoarer från oss hos Karisma. Välkommen ännu hela nästa vecka må-to kl 10-18 och fynda julens mest efterlängatde gåvor, i vår butik eller på webbshoppen karismavaasa.fi, posten knappast hinner till julen men vi kan hemköra dina paketer till hemmdörr inom 10 km i Vasa.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, olette meille tärkeitä! Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Tack för alla för gångna året, ni är viktiga för oss! God Jul och Gott Nytt År!

Kram, Carola & Hilkka & Karisma Crew

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *