Photoshoot by Fanny

By

.

Photoshoot by Fanny

Olen miettinyt miten voisin teitä, rakkaat asiakkaamme, ilahduttaa ja viime viikolla sain idean järjestää meidän ihanista kevätuutuuksista asukuvaukset. Samalla saimme projektin meidän Estenomi opiskelija, Fannylle, joka on meillä kolmen kuukauden työharjoittelujaksolla. Tässä siis ihanat kuvat lopputuloksesta, olkaa hyvä! Kiitos Marjo, kun olit taas mallinamme. <3

Muistathan, että kiitoksena kun asioit meillä, annamme kaikista ostoksista -10% sekä liikkeessä ja verkkokaupassa koko tämän vaikean ajan. Palvelemme arkisin 12-18, lauantaisin 12-16. Private Shopping, kotisovitus ja kotiinkuljetus myös mahdollista, tiedustelut 050 570 0116 tai carola@karismavaasa.fi. Yhdessä selviämme tästä. <3

Jag har funderat hur jag skulle kunna inspirera er, våra kära kunder och förra veckan fick jag en idé att arrangera en photoshoot av våra underbara vårnyheter. På samma gång fick vi ett projekt för Estenom studerande Fanny som är på tre månader praktiktid hos oss. Här de fina bilderna av slutresultat, varsågod! Tack Marjo, då du igen var som vår modell. <3

Kom ihåg, att som tack för att du handlar hos oss, ger vi -10% på alla inköp under denna svåra tiden både i butiken och på webbshoppen. Vi betjänar under vardagar 12-18, lördagar 12-16. Vi har även möjlighet att erbjuda Private Shopping, hemprovning och -körning, förfrågningar 050 570 0116 l. carola@karismavaasa.fi. Tillsammans klarar vi detta <3

Kram, Carola

karismafs2.jpg

House of Dagmar – Emily Round Neck, House of Dagmar – Brandy Skirt

karisma6.jpg

ATP Atelier – Taviano Belt Bag, ATP Atelier – Tuturano Heeled Sandals, House of Dagmar – Shopping Bag

karisma15.jpg

ATP Atelier – Taviano Belt Bag, ATP Atelier – San Marino Gold Metal Chain

karisma9.jpg

Kotona työskentelyyn – För att jobba hemifrån; By Malene Birger – Belinta Cardigan, By Malene Birger – Amatta T-shirt, Filippa K Soft Sport – Cropped Gloss Legging, Flattered Nina Indoor Ballerina

karisma4.jpg

Busnel – Indra Jacket, Filippa K – Sandie Shirt, By Malene Birger – Florentina Trousers

karisma5.jpg

karisma21.jpg

By Malene Birger – Abigail Bag, By Malene Birger Ellie Sunglasses, ATP Atelier – Sandals

karisma18.jpg

karisma11.jpg

karisma19.jpg

Kotona työskentelyyn – För att jobba hemifrån; By Malene Birger – Ursula Cardigan, Busnel – Tourie T-Shirt, By Malene Birger – Viggie Trousers, By Malene Birger – Ivy Laptop Case, ATP Atelier – Sandals

karisma13.jpg

Busnel – Vest, Busnel – Shirt, Busnel – Boyfriend Jeans

karisma16.jpg

karisma17.jpg

ATP Altelier – Arezzo Handbag, By Malene Birger – Zarah Sneakers, By Malene Birger – Penelope Sunglasses

karisma7.jpg

karisma10.jpg

House of Dagmar – Tonya Top, House of Dagmer – Rhonda Skirt

karisma22.jpg

ATP Atelier – Carrara Crossbody Bag, ATP Atelier – Panza Nappa Sandals

karisma1.jpg

karisma8.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *