Karisma Summer Party

By

.

Vietettiin viime viikolla Karisman perinteisiä kesäjuhlia. Mielestäni on ihanaa pukeutua ja laittautua kauniisti ja mennä tyttöjen kanssa ulos illalliselle muutaman kerran vuodessa. Se on tapani palkita hyvin tehdystä työstä ja samalla saamme keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Tässä muutama kuva lookeistamme, kaikki vaatteet ovat By Malene Birger ja House of Dagmar Pre Fall mallistoista, kengät ja laukut ATP Atelier ja Decadent. Tuulanneli oli jälleen kameran takana, kiitos upeista kuvista!

Vi firade Karismas traditionella sommar fest förra veckan. Jag tycker att det är undebart att klä och fixa sig vackert och gå på dinner med flickorna några gånger om året. Det är min stil att belöna personalen för fint arbete och på samma gång får vi diskutera och dela tankarna. Här några bilder av våra lookker, kläderna från By Malene Birger och House of Dagmar Pre Fall kollektioner, skor och väskor ATP Atelier och Decadent. Tuulanneli var igen bakom kameran, tack för underbara bilderna!

1-IMG_8041.jpeg

1-IMG_7999.jpeg

1-IMG_8091.jpeg

1-IMG_8172.jpeg

1-IMG_8208-001.jpeg

1-IMG_8219.jpeg

1-IMG_8307.jpeg

1-IMG_8328.jpeg

1-IMG_8398.jpeg

1-IMG_8411.jpeg

Kuvauspaikkana oli uusi upea Ravintola Hejm, suosittelemme!

Vi fotade på nya fina Restaurang Hejm, vi rekommenderar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *