Fashion Brunch 17.11

By

.

Fashion Brunch 17.11

Terveiset viime lauantain Muotia ja Brunssia tapahtumasta Fondiksessa. Ihanaa kun teitä oli jälleen paikalla runsas joukko iloisia muodin ystäviä! Näitä on ilo teille tehdä. Kiitos Katriina Koskiniemi-Väisänen ja malliit sekä yhteistyokumppanit, ensi keväänä jatketaan! <3 Photography Simone Envall.

Hälsningar från förra lördagens Mode Brunch på Fondis. Härligt att ni var igen så många glada mode vänner på plats! Vi har glädjen att göra dessa för er. Tack Katriina Koskiniemi-Väisänen med modeller och samarbetare, vi fortsätter nästa vår! <3 Photography Simone Envall

By Malene Birger Gift ideas for Xmas

DSC_0291_Fotor.jpg

DSC_0321_Fotor.jpg

DSC_0329_Fotor.jpg

House of Dagmar Holiday dresses

DSC_0361_Fotor.jpg

DSC_0371_Fotor.jpg

DSC_0376_Fotor.jpg

DSC_0392_Fotor.jpg

DSC_0396_Fotor.jpg

DSC_0389_Fotor.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *