By Malene Birger SS18

By

.

Ihana Ella joka nykyisin työskentelee opintojen ohessa Tukholmassa By Malene Birger putiikeissa Biblioteksgatanilla sekä Barkarbyssä, oli kanssamme elokuussa 2017 ostamassa Malenen kevät/kesä 2018 mallistoa ja teki siitä näin ihanan kuvakollaasin iloksemme. Upea mallisto on nyt putiikissamme, tervetuloa! <3

Söta Ella som nuförtiden studerar i Stockholm samt jobbar hos By Malene Birger på Biblioteksgatan och Barkarby i Stockholm gjorde en fin kollasch av Malenes vår/sommar 2018 kollektion då hon var med oss och köpte in den i augusti 2017. Varsågod och njut och kollektionen är nu in i våran butik, välkommen! <3

karismaa-3.jpg

malene-4.jpg

karismaa-1.jpg

karismaa-5.jpg

karisma-2.jpg

karisma-1.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *