Busnel SS18

By

.

Ihana Ella, mademoisella.fi, käväisi luonani Hotelli Lilla Robertsissa viime elokuussa kun olin myymässä upeaa Busnel SS18 mallistoa Suomen jälleenmyyjille. Nyt kun malliston ihania tuotteita on aloitettu toimittamaan myymälöihin, ajattelin esitellä teille Ellan suosikit mallistosta. Busnel löytyy Suomessa seuraavista ihanista putiikeista; My Milou / Hämeenlinna, Lilly / Helsinki, Muotikuu / Helsinki, Turku, Savonlinna, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, MuotiPrivaatti / Oulu, Artica / Levi, Putiikki Rannalla / Tampere, Chriss Shop / Mikkeli, Loviisan Aitta / Rusko, Navy Blue Shop / Helsinki, Hanko sekä meiltä Karismasta. Olen jälleen ensi viikolla Helsingissä upean Busnel AW18 malliston kanssa. Jos haluat varata ajan esittelylle, älä epäröi olla yhteydessä minuun, Carola Svahn-Salomäki / Busnel Sales Finland 050 570 0116. <3

Fina Ella, mademoisella.fi, besökte mig på Hotel Lilla Roberts förra Augusti då jag var och sålde den underbara Busnel SS18 kollektionen för finska återförsäljare. Nu när vi har börjat leverera kollektionens härliga produkter till butiker tänkte jag visa er Ellas favoriter. I FInland hittar du Busnel från föjande fina butiker; My Milou / Tavastehus, Lilly / Helsingfors, Muotikuu / Helsingfors, Åbo, Nyslott, Jyväskylä, Kuopio, Uleåborg, Tammerfors, MuotiPrivaatti / Uleåborg, Artica / Levi, Putiikki Rannalla / Tammerfors, Chriss Shop / S_t Michel, Loviisan Aitta / Rusko, Navy Blue Shop / Helsingfors, Hangö och från oss hos Karisma. Jag är igen nästa vecka i Helsingfors med den underbara Busnel AW18 kollektion. Om du vill boka tid för presentation, ring gärna mig Carola Svahn-Salomäki / Busnel Sales Finland 050 570 0116. <3

busnell-4.jpg

busnel-3.jpg

busnell-3.jpg

busnel-4.jpg

busnel-6.jpg

busnel-5.jpg

busnel-7.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *