Hemisphere Cashmere

By

.

Olemme täydentäneet merkki valikoimaamme ihanalla cashmere brandilla Saksasta, Hemisphere Cashmere. Merkin luojat aviopari Peter ja Isabell Lochmann, joiden upea kädenjälki näkyy tyylikkäissä malleissa ja hienoissa materiaaleissa. Tuotteet 100% cashmerea ja huivissa cashmere yhdistettynä ylelliseen Tiibetinlammas reunukseen. Tervetuloa tutustumaan upeaan mallistoon. <3

Vi har utökat vårat märkes urval med ett härligt tyskt brand som tillverkar underbara plagg i cashmere, Hemisphere Cashmere. Det är paret Peter och Isabell Lochmannsom står bakom märket och deras stil syns i fina modeller och underbara kvalité. Produkterna är 100% cashmere och i scarfen finns utöver cashmere även lyxig Tibetanska fårulls kant. Välkommen och bekanta dig med den underbara kollektionen. <3

karisma-1.jpg

karisma-5.jpg

karisma-8.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *