By Malene Birger Pre Fall

By

.

Ensisilmäys upeaan By Malene Birger Pre Fall 2017 mallistoon ihanan Ellamme esittelemänä. Mallistosta löytyvät syksyn uudet värit mm. kuvien Hunter ja Autumn Red, metsän vihreä ja tomaatin punainen, vielä kesäisin mallein ja materiaalein. Tervetuloa tutustumaan koko upeaan Pre Fall mallistoon myymälässämme. Tulet ihastumaan!

En liten första anblick på By Malene Birgers Pre Fall 2017 kollektion, som ljuva Ella visar upp. Från kollektionen hittar man höstens nya färger bl. Hunter och Autumn Red, skogens gröna och tomat röda, finns ännu i sommar modeller och material. Välkommen att komma och bekanta dig med hela pre fall kollektionen till våran affär. Du kommer förälska dig!

karisma-4.jpg

karrrr-2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *