Ylioppilas // Student

By

.

Mikä ihana ilta meillä oli viime viikolla upean Villa Sandvikenin avajaisissa. Insipiroiduimme niin Villan kauniista miljööstä, että päätimme kuvata muutaman juhla lookin kevään ja kesän juhlia ajatellen. Extempore malleiksi, itsemme lisäksi, saimme asiakkaamme ja meidän ihanan työntekijämme Ellan joka onkin tämän kevään Ylioppilas. Onnea Ella ja kiitos Jaana ja Anssi, kiitos myös Villa Sandviken upeasta illasta! 

Vilken underbar kväll vi fick förra veckan vid Villa Sandvikens grand opening. Vi blev så inspirerade av Villas vackra miljö och interiör, så vi bestämde oss för att fotografera lite bilder på några festliga outfits som inspiration för vårens och sommarens fester. Som extempore modeller, förutom oss själva, fick vi våra kunder samt ljuva Ella som jobbar hos oss. Hon är även en av vårens studenter. Grattis Ella och ett stort tack till Jaana och Anssi, tack även till Villa Sandviken för en underbar kväll!

karisma-3-2.jpg

Screenshot 2019-07-09 at 12.10.44.png

Screenshot 2019-07-09 at 12.10.55.png

karisma-4-2.jpg

Screenshot 2019-07-09 at 12.11.03.png

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *