Present Ideas

By

.

Kevät ja juhlien aika on jälleen täällä. Ilahduta kevään Ylioppilasta tai ammattiin valmistuvaa henkilökohtaisella lahjalla. Tällä kertaa kuvasimme miesten juhlamuotia ja lahjaideoita Tiger of Swedenilta komean Emilin päällä. Autamme mielellämme täydellisen lahjan valitsemisessa. Tervetuloa! 

Våren och festernas tider är återigen här. Glädja vårens student eller examinand med en personlig present. Den här gången har vi fotograferat herr mode och present ideér från Tiger of Sweden tillsammans med stiliga Emil. Vi hjälper er gärna att finna den perfekta gåvan. Välkommen! 

kar-1.jpg

Namnlöst-1+kopiera.jpg

kar-1-2.jpg

kar-2-2.jpg

Karisma lahjakortti on loistava lahjaidea hänelle joka haluaa itse valita.

Karismas presentkort är även en suverän present idé till personen som vill välja själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *