Mothersday

By

.

Äitienpäivä lähestyy ja meillä on kevään Balmuir mallisto parhaimmillaan. Olemme ylpeitä, että meillä on suomalainen Balmuir valikoimissamme. Tuotteet ovat laadukkaita, parhaista materiaaleista valmistettuja ja ylellisen kauniita. Ei siis ihme, että kuluttajat kautta maailman kuninkaallisia hoveja myöten ovat Balmuir tuotteisiin ihastuneet. Autamme mielellämme sinua löytämään rakkaallesi kevään halutuimman lahjan. Tervetuloa!

Morsdagen närmar sig och inne hos oss kan man hitta så mycket vår och sommar fint från Balmuir. Vi är mycket stolta över att ha finska Balmuir i vårat sortiment. Produkterna är av hög kvalité, gjorda av  bästa kvalité samt är ljuvligt vackra att vila blicken på. Det kommer verkligen inte som en överraskning att man t.o.m på de kungliga hoven är förtjusta i Balmuirs produkter. Vi hjälper dig gärna att hitta vårens mest önskade gåva till din kära. Välkommen!

balmuir-1-2.jpg

balmuir-1.jpg

balmuir-3.jpg

balmuirr-2.jpg

Tässä pieni Sneak peek ensi syksyn ja talven mallistosta. Ellanoora Balmuirilta käväisi meillä viime viikolla sitä esittelemässä ja ihastuimme sen upeisiin tuotteisiin ja kauniiseen värimaailmaan. Balmuir on ottanut myös hienosti huomioon Suomi 100 vuotta juhlavuoden, suosittu Kidmohair huivi saa Suomen lipun sinisen uudeksi värikseen ja upea sinivalkoinen kynttiläsetti on myös tulossa kunnioittamaan tätä hienoa vuotta.

Här ser ni en liten Sneak peek på nästa höst och vinterns kollektion. Ellanoora från Balmuir besökte oss under förra veckan för att presentera alla vackra ting. Vi blev förtjusta i alla underbara produkter samt den ljuvliga färgskalan. Balmuir har även fint uppmärksammat Finland 100 år och den populära Kid mohair scarfen får bära den fina blåa färgen från Finlands flagga. Även ett underbart ljus-kit är påväg för att uppmärksamma jubileums året.

balmuirr-4.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *