The first Style by Karisma look

By

.

Picture 6.jpeg

Tervetuloa Karisman uusille kotisivuille ja Style By Karisma sivulle.  Täällä tulemme julkaisemaan tyylivinekkejä ja asukokonaisuuksia. Tässä ensimmäninen asukokonaisuus, jossa mielestämme näkyy kesän ykkösvärit, vaaleat pastellit yhdistettynä valkoiseen. Uskomme että ihanat tuulessa liehuvat culottes housut tulee olemaan tämän kesän suurempia trendejä. Asu sopii kesän rentoihin juhliin tai kauniina päivänä kaupungin terasseille, eikös vain? 

Voit myös julkaista omasta tyylistäsi kuvia esim. instagramissa. Käytä mielellään #stylebykarisma niin kuvasi julkaistaan täällä.

Välkommen till Karismas nya hemsidor och Style By Karisma sidan. Här kommer vi dela med oss av inspirerande stylings tips samt outfits. Detta är våran första outfit, där vi tycker att sommarens trend färger träder fram, ljusa pasteller kombinerat med vitt. Vi tror att, de ljuvligt i vinden fladdrande, culottes byxorna kommer vara en av den här sommarens stora trender. Outfiten passar till sommarens avslappnade fester eller till vackra soliga dagar på stans uteserveringar, eller vad tycker ni?

När du publicerar bilder på t.ex. instagram av din egen stil använd gärna #stylebykarisma så kan dina bilder publiceras här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *